Deutsch DE English UK

Bungalow Sonja

Sonja is een nieuwe accommodatie met een naam die Texelaars bekend zal voorkomen. Onze eigen hoeve (sinds 1968 bekend als Anjahoeve) heette begin vorige eeuw Hoeve Sonja. Pieter Zijm, eigenaar vanaf 1917 tot 1937, is de oorspronkelijke naamgever. Pieter had een hond, die Sonja heette. Omdat Pieter reumatiek had, nam hij de hond mee naar bed in de hoop dat Sonja de reumatiek zou krijgen en hij er dan vanaf was. Toen Annie en Jan Brüggeman de boerderij in 1968 tot vakantiestolp verbouwden, veranderden zij de naam naar Anjahoeve.

Sonjahoeve Fotogallery

Bekijk hier de foto's van bungalow Sonja.

Nu anno 2014 hebben wij een kleine vrijstaande Bungalow gerealiseerd op ons terrein, in de vorm van een kleine hoeve. Authentiek en passend bij de omgeving. Binnen voorzien van alle gemakken en aangepast aan de eisenvan deze tijd. Uit historisch oogpunt past hierbij maar één naam: Sonja.

Inrichting

Sonja is een vrijstaande Bungalow in een typische Texelse Bouwstijl en geschikt voor 6 personen. De Bungalow heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een open keuken, 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond, de badkamer (begane grond) met een luxe inloopdouche. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. Sonja is rolstoelvriendelijk (klik voor meer informatie).

Grootte

De bungalow is geschikt voor 6 personen.

Keuken

In de keuken vindt u een Smeg Koelkast, Smeg inbouwfornuis met 5 gaspitten, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiemachine en verder een complete keukeninrichting.

Slaapkamers

In de slaapkamers staan goede boxspring bedden, een kinderbedje kan worden bijgezet.

TV ontvangst

Bungalow Sonja heeft digitale tv ontvangst via een glasvezelaansluiting zodat alle populaire Nederlandse en Duitse zenders kunnen worden bekeken. Zowel in de huiskamer als de slaapkamer op de begane grond is een TV aanwezig.

Wifi

Wij bieden gratis draadloos Internet aan in Bungalow Sonja.  

Kleine Wasjes, Grote Wasjes

U heeft beschikking over een eigen wasmachine en wasdroger. Het gebruik hiervan is zonder meerkosten.

Reserveren

Ga naar Reserveren>>

Anjahoeve
Bungalow Sonja

Sonjahoeve

Benedenverdieping Sonjahoeve

Plattegrond Benedenverdieping Sonjahoeve

Bovenverdieping Sonjahoeve

Plattegrond Bovenverdieping Sonjahoeve Sonjahoeve Sonjahoeve Sonjahoeve