Deutsch DE English UK

Ligging Appartementenverhuur Anjahoeve Texel

Onze boerderij is rustig gelegen aan de Westerweg, de doorgaande weg tussen Den Hoorn en Den Burg, van beide plaatsen ligt het op ongeveer 3 km (vanaf de Pontweg afslag 8). De Dennenbossen zijn op loopafstand en ook het strand is vlakbij op 2,5 km.

Den Burg

Den Burg is het levendige centrum van Texel, hier kunt u heerlijk winkelen of lekker op een terrasje zitten. Iedere maandagochtend is er markt.

Restaurants

Er zijn prima restaurants in de directe omgeving, o.a. Bos en Duin, de Worsteltent en de Catharinahoeve (pannenkoeken!). Ook in Den Hoorn en Den Burg zijn veel goede restaurants waar u culinair kunt genieten.

Paardrijden

Paardenliefhebbers kunnen terecht bij manege Akenburg nabij de Westerweg. Ook vlakbij de Anja Hoeve vindt u paardenpension Hoeve Vrij en blij.

De Koog

Op 8 km afstand ligt De Koog, dé badplaats van Texel en geliefd bij jongeren. Daar is ook Ecomare gevestigd (zeehondjes) en het zwemparadijs Calluna.

Musea

Op Texel zijn een aantal leuke musea te bezichtigen, zoals het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum bij het vliegveld, het Cultuurhistorisch museum in De Waal, het Maritiem en Juttersmuseum in Oudeschild en Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora aan de Pontweg tussen Den Burg en De Koog.

Ook op sportief gebied is er veel te doen. U kunt golfen, parachutespringen, catamaranzeilen, kitesurfen en natuurlijk wandelen en fietsen.

Onze Googlemap

Onze liggingTexels landschapHoge BerggebiedScholekster